De redactie

Liam Toll – Hoofdredacteur

Als hoofdredacteur van Startpunt is het mijn taak om ervoor te zorgen dat alles wat jullie, onze lezers, voorgeschoteld krijgen van ons beste niveau is. Daarnaast ben ik actief als schrijver voor de hoofdredactie en houd ik me bezig met de vormgeving van de website.

Leon Kleinveld – Chef Online

Als Chef Online zorg ik er bij Startpunt voor dat alles geplaatst wordt, dat geplaatst moet worden. Ook manage ik de socials. En met de huidige crisis is die online omgeving belangrijker geworden dan ooit.

Celine Haring – Chef Eindredactie

Als chef eindredactie geef ik leiding aan onze eindredacteuren. Zo zorgen we er samen voor dat alle producties foutloos op de website komen te staan. Daarnaast schrijf ik artikelen voor de hoofdredactie.

Maurits de Liefde – Chef Geld

Werkelijk alles heeft te maken met economie. Iedere dag word ik er immers veelvuldig mee geconfronteerd en dat willen wij als redactie Geld verduidelijken. Als voormalig student economie probeer ik daar mijn steentje aan bij te dragen.

Timo Akkermans – Eindredacteur Tekst

Ik schrijf voor de economische tak van Startpunt. Daarnaast fungeer ik als eindredacteur, vanwege mijn passie voor taal. Ik houd me graag bezig met het uitpluizen van interessante, diepgaande onderwerpen en neem geen blad voor mijn mond.

Taís Lourinho da Silva – Redacteur

Ik schrijf voor de redactie Geld. De komende tijd ga ik me bezighouden met verschillende onderwerpen rondom het thema economie. Dat is een nieuwe uitdaging voor me. Mijn doel is om mooie, duidelijke berichten te schrijven voor Startpunt.

Job Zwamborn – Vormgeving

Geld is een belangrijk thema voor starters. Ze stappen net een nieuwe levensfase in en dat merken ze in hun portemonnee. Ik ga jullie samen met mijn collega’s van de redactie Geld op de hoogte houden van alles wat met de portemonnee van starters te maken heeft.

Luuk van den Einden – Chef Groen

Als natuurliefhebber ga ik bij Startpunt voor de redactie Groen aan de slag, waar ik me bezig ga houden met onderwerpen als duurzaamheid, natuur en milieu. Deze onderwerpen wil ik onderzoeken zodat de ‘waarom’ achter het verhaal naar voren komt. Daarbij gaat mijn aandacht in het bijzonder uit naar de toekomst van de Nederlandse natuur en wil ik lezers daarvan op de hoogte houden.

Marieke Hanse – Eindredacteur AV

Als eindredacteur voor audiovisuele producties ben ik verantwoordelijk voor alles wat met audio, video en fotografie te maken heeft. Ik vertel dan ook het liefst mijn verhalen met beeld en geluid. Bij Startpunt doe ik dat rondom het onderwerp Groen.

Robbert Temmen – Redacteur

Ik schrijf verhalen voor de duurzame pijler van Startpunt. Meer mensen willen niet alleen aan zichzelf denken, maar ook aan het milieu en generaties in de toekomst. Daarom ga ik mijzelf de komende tijd bezighouden met verschillende interessante en diepgaande onderwerpen rondom het thema milieu.

Daan Valkenburg – Chef Genieten

Genieten hoort bij het leven! Mijn paspoort pakken om vervolgens de mooiste plekken op de wereld te ontdekken, blijft het mooiste dat er is. Op de redactie Genieten houd ik me dan ook graag bezig met onderwerpen die hierbij aansluiten.

Bob Ligthart – Redacteur

Ik ben redacteur van de redactie Genieten. Ik houd me binnen het team voornamelijk bezig met AV-producties omtrent cultuur en toerisme. Deze sector bevindt zich momenteel in een zware periode. Ik houd je, samen met de redactie, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen deze branche.

Jamie van Velzen – Eindredacteur AV

Ik ben een journalist die houdt van het maken van video’s en affiniteit heeft met onderwerpen als tv, film en series. Daarom ben ik actief op de redactie Genieten. Zo kan ik bijvoorbeeld écht genieten van een goede film of serie op Netflix. Mijn tips: La Casa de Papel en Lion!

Joep Geurts – Redacteur

Als redacteur bij Genieten doe ik onderzoek en schrijf ik vooral over culturele onderwerpen. Van festivals tot musea en van reizen tot theater.

Jerom Huijskens – Chef Gezond

Ik ben chef van de gezondheidsredactie. Ik schrijf over het lichaam, over de mentale gesteldheid van de mens en over gezondheidsrisico’s in deze coronatijd. Informatief, relevant en soms spannend. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het maken van videoverhalen.

Iris Woerkom – Redacteur

Ik schrijf voor de redactie Gezond van Startpunt. Ik vind het heel interessant hoe we allemaal op onze eigen manier met de huidige quarantaine omgaan. Dus, de komende tijd ga ik veel schrijven over alles wat daarmee te maken heeft.

Loïs Haanskorf – Vormgever

Ik ben samen met mijn collega Job vormgever van dit platform. Daarnaast behoor ik tot de redactie Gezond. Ik specialiseer me in het maken van audiovisuele producties. Ik kijk ernaar uit om interessante onderwerpen tot op de bodem uit te zoeken.

Joris Gemen – Eindredacteur Tekst

Mijn toekomst ligt in de schrijvende journalistiek. Ik ben zowel redacteur als eindredacteur voor Startpunt en richt me op alles wat met gezondheid te maken heeft. Ik schuw een uitdaging niet en hanteer een gedegen aanpak als het aankomt op onderzoeksjournalistiek. Mijn missie is het aanleveren van kwalitatief goede stukken. Dat doe ik door onderwerpen op een deskundige, vernieuwende en uitgesproken manier aan te vliegen.

Volg ons